Mutfak ve Restoranlarda Güvenli Çalışma Eğitimi
-
UzmanİSG Eğitmeni

Türkiye’nin en kapsamlı online eğitim modülü
Mutfak ve restoranlar, hem çalışanlar açısından yaşanabilecek iş kazaları ve hem de işin yürütümünden dolayı ortaya çıkabilecek meslek hastalıkları söz konusudur. Öte yandan işletmelerin büyüklüğü, nitelikleri, faaliyetleri, yönetim şekli, işverene ve çalışanlara ilişkin özellikler değişmekle beraber, işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği konuları çözüm aranan ortak bir sorunsaldır. İşletmelerin gerek faaliyetleri bakımından gerek çalışan sayıları ve büyüklüklerine göre değişkenlik gösterse de, özellikle hizmet sektöründe bulunan mutfaklarda iş sağlığı ve güvenliği tehlike ve riskleri benzer olduğundan, alınması gereken önlemler aynıdır.
Mutfak ve Restoranlarda Güvenli Çalışma Eğitimi Müfredatı
- Mutfaklarda Güvenli Çalışma
- Mutfaklarda Tehlike ve Riskler
- Mutfak ve Restoranlarda Güvenli Çalışma
- Sertifika Sınavı
- 1 Bölüm
- 3 Ders
- Ömür boyu
- Mutfaklar ve Restoranlarda GüvenlikMutfak ve Restoranlarda Güvenli Çalışma eğitimi, mutfaklarda, bulaşıkhanelerde ve restoranlarda çalışan personeller için alınması gereken genel kuralları içerir. Mutfaklarda güvenliği sağlamak ve kazalardan kaçınmak için dikkatli olmak ve belirli kurallar çerçevesinde hareket etmeyi bilmek gerekir.5
Türkiye’nin en kapsamlı eğitim modülünde kurumsal firmalara özel fırsatlar için TIKLAYIN
Mutfak ve Restoranlarda Güvenli Çalışma eğitimi, mutfaklarda, bulaşıkhanelerde ve restoranlarda çalışan personeller için alınması gereken genel kuralları içerir. Mutfaklarda güvenliği sağlamak ve kazalardan kaçınmak için dikkatli olmak ve belirli kurallar çerçevesinde hareket etmeyi bilmek gerekir.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
-
Başlangıç
-
143657 Çalışan
-
27 Ders
-
Uzmanlık
-
16258 Çalışan
-
26 Ders
-
Başlangıç
-
42 Çalışan
-
26 Ders
-
Başlangıç
-
42 Çalışan
-
26 Ders
-
Uzmanlık
-
93542 Çalışan
-
38 Ders
Yayınlarımıza ve Yarışmalarımıza Abone Olun
Hızlı İletişim
Hızlı İletişim
Adres